Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /var/www/vhosts/scheldeoord-horeca.nl/public_html/wp-content/themes/icarus/framework/functions/framework-functions.php on line 0
Vacature zelfstandig werkend kok - Scheldeoord Horeca - Scheldeoord Horeca
Menu

Vacature zelfstandig werkend kok

Wie zijn wij?

Strandbrasserie de Landing, een gezellige brasserie, uniek gelegen direct aan de Westerschelde met het Scheldestrandje voor de deur.

We zijn een seizoensgebonden bedrijf: drukke zomermaanden waarin we iedere dag geopend zijn en rustige wintermaanden waarin we alleen de weekenden geopend zijn.

Wie zoeken we?

Een leuke collega die zelfstandig, sociaal en stressbestendig is.

Samen met je collega run je de gehele keuken. Jullie regelen alles wat de keuken betreft: bereiden van de gerechten, Invulling van de kaart,  bestellingen, de dienstroosters, HACCP etc etc.

In de rustige periode sta je alleen in de keuken en voer je deze taken zelfstandig uit.

Belangrijk is dat je stressbestendig bent en overzicht kan houden bij drukte. Je bent creatief in het verzinnen van leuke gerechten (die passen bij ons bedrijf), je bent betrokken bij je werk, lange dagen zijn geen probleem  en je vindt het leuk om in en met een jong team te werken.

Wat bieden we?

Een baan met heel veel vrijheid. We vormen een leuk team, we hebben korte lijnen  en houden van snel schakelen.  Stel jij je flexibel op? Dan doen wij dat ook! Tijdens de zomermaanden wordt er veel van je gevraagd, hier staat een passend salaris tegenover. We starten met een jaarcontract van 38 uur per week (ingangsdatum in overleg) en bij goed functioneren wordt dit verlengd met onbepaalde tijd.

Heb je interesse in deze baan?

Stuur een email met daarin je CV en motivatie naar:

horeca@scheldeoord.nl

T.a.v. Petra de Reijger
Strandbrasserie de Landing
Bezoekadres / Navigatieadres
Zeedijk 7 / Landingsweg 1
4435 NR  Baarland
0113-639226

www.strandbrasseriedelanding.nl

www.facebook.com/DeLanding